BEAUTY ADVIES

Voor wie is permanente make up?

PMU is voor iedereen die geen zin heeft in de steeds herhaalde make up ochtendrituelen of diegenen die het lastig vinden om make up goed aan te brengen. Daarnaast is het ideaal wanneer je een allergie hebt voor make up. Je hoeft geen bakken met geld meer uit te geven aan make up die speciaal op jouw huidtype is aangepast.  De pigmenten die ArtInc Pmu gebruikt bevatten geen allergieverwekkende bestanddelen en geen nikkel of conserveringsmiddelen. Permanente makeup kan ook een oplossing zijn vóór of ná een chemo, wanneer u gaten heeft in de wenkbrauwen of wanneer de haartjes erg licht zijn. Pmu pigmenten smelten mooi samen met de huid en geven een zacht en natuurlijk resultaat. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypes en heb je iedere dag een mooi, verzorgd uiterlijk!

ADVIES

ArtInc Pmu Specialisatie

Het is toch heerlijk wanneer je make up altijd goed zit. Permanente make up is een geweldige manier om precies dat te realiseren. Uw wenkbrauwen, eyeliner en  lippen kunnen in exact de juiste vorm en kleur worden gepigmenteerd zoals u dat wil. Cosmetische pigmentatie accentueert het gezicht op een subtiele wijze. Er zijn verschillende pmu behandelingen mogelijk om jarenlang plezier van te hebben.

Permanente Wenkbrauwen

Hoe een pmu afspraak verloopt...

Een pmu behandeling bestaat uit 2 sessies met tussenpozen van 6 weken tussen de 1e en 2e behandeling. Tijdens de 2e behandeling wordt het 2e laagje pigment geplaatst om een optimaal resultaat te bereiken. Op deze manier wordt het pigment in laagjes opgebouwd en heeft u het langst plezier van uw permanente make up. Na het genezingsproces na de 1e behandeling ziet u of u de kleur nog wat intenser wenst. Het advies is om uw pmu na 1 á 1,5 jaar bij te laten werken voor een blijvend resultaat. Wanneer u geen touch up laat doen zal de pmu langzaam vervagen.


Tijdens uw eerste afspraak worden uw wensen besproken en krijgt u advies welke vorm en kleur bij uw gezichtsvorm past. Verder worden de formulieren zoals uw medische achtergrond- ,risico- en een toestemmingsformulier met u doorgenomen. Deze informatie is nodig om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Vergeet niet om specifieke zaken zoals bv medicatie aan te. Deze informatie is van belang om een exacte samenstelling van kleurpigmenten met een juiste dosering te gebruiken.


De behandeling begint met het maken van een voortekening. Nadat er is voorgetekend krijgt u het resultaat van de tekening te zien en kan deze mocht het niet direct naar wens zijn worden aangepast. U ziet vooraf hoe het eindresultaat wordt... hoe prettig is dat!


Wanneer u tevreden bent worden de laatste voorbereidingen gedaan en wordt de behandeling gestart.

Na de behandeling wordt de behandelde plek verzorgd met aftercare en krijgt u uitleg hoe het genezingsproces verloopt en hoe u thuis de behandelde plek dient te verzorgen.


Tenslotte wordt een afspraak voor een 2e behandeling na 6 weken ingepland om wanneer nodig de puntjes op de i te zetten.

Permanente Lippen

pmuvoortekening-browpredrawing-microbladingbrows-wenkbrauwtattoo-permanentmakeup-pmubrielle-zuidhollandpmu-schoonheidssalon-artincpmurotterdam-pmurotterdam-permanentewenkbrauwen-hairstrokes-ombrebrows-powderbrows-browgoals-thebrowbible-mooiewenkbrauwen-classiceyeliner-infralash

PRE DRAWING

Voor de pmu of microblade behandeling begint wordt een voor tekening gemaakt. Je wenkbrauwen worden gemeten en exact voorgetekend en ingekleurd  naar de vorm en structuur van jouw gezicht. Zowel voor de eyeliner, de lippen als de wenkbrauwen.


Dit is nodig voor een perfecte pigmentatie. Vooraf is te zien hoe het eindresultaat wordt. Op het moment dat de voortekening naar wens is worden de laatste voorbereidingen gedaan en kan de behandeling beginnen. 

MICROBLADING

Het microbladen van de wenkbrauwen is handwerk en is een vorm van ‘semi’ permanente make up. Oppervlakkig worden haarfijne sneetjes aangebracht in de huid met een scherp mesje. In deze sneetjes wordt vervolgens het pigment gewreven. Het pigment trekt in de ‘sneetjes’ en zo ontstaan de hairstrokes. Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat is het raadzaam om tussen de 6/ 10 weken de behandeling te herhalen.


Gemiddelde retentie 9 mnd tot 1,5 jaar

PERMANENTE MAKE UP

Permanente make up is het pigmenteren van wenkbrauwen, eyeliner en lippen met de machine met een naald. Het uiterlijk van hairstrokes bij de wenkbrauwen en microbladen is hetzelfde. 


Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat is het raadzaam om tussen de 6/ 10 weken de behandeling te herhalen.
Gemiddelde retentie 2 tot 3 jaar

Permanente Eyeliner

PMU FULL LIPS

Een ‘misvatting’ bij een permanente lip tattoo is dat de lippen een lipstick look krijgen. Pigmentatie geeft de lippen een mooie gezonde lipteint in de gewenste tint. Helaas zijn de dames die dat van nature hebben in de minderheid. Met permanente make up kan dit gelukkig wel. Direct na de behandeling kunnen de  lippen er wél uit zien alsof er een dikke lipstick op zit, dit hoeft niet. Dit verdwijnt na ongeveer een week. Er kan tevens zwelling optreden, wat na een paar uur afneemt. Voor de lippen is er net als voor de wenkbrauwen en de eyeliner een verdovingscrème. 

BROW SHAPES

Wenkbrauwen kleden als het ware het gezicht. De vorm van de wenkbrauwen is belangrijk voor de uitstraling van je gezicht. Hier wordt extra veel aandacht aan besteed. Bij een rond gezicht worden geen ronde wenkbrauwen gepigmenteerd en de arch van de brow hoort een arch te zijn en geen puntig ‘dakje’. Bold brows zijn in de mode, maar verfraaien absoluut niet ieder gezicht. En te smal….. hmm nee, dat was in de 90er jaren al niet fraai en blijft een big ‘No no.’ Ieder gezicht is uniek qua vorm, botstructuur en uitstraling en bij ieder gezicht past een paar wenkbrauwen. Geef je wensen aan, and let’s get those brows in shape!

VEILIGE  PIGMENTEN

Als Swiss Color specialist wordt enkel gepigmenteerd met de pigmenten van swiss color. Deze pigmenten bevatten géén ijzeroxides, allergieverwekkers en nikkel. Bovendien zijn de Swiss Color pigmenten dierproefvrij. De pigmenten en de bestanddelen zijn met grote zorg samengesteld, met de veiligheid van de klant als 'nr 1 rule!'


Er wordt gewerkt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD en LCHV. Hiervoor is de salon gecontroleerd en heeft een vergunning.

Openingstijden

Ma t/m vrij  8.45u - 18u

Za             10u - 15u

Zo             gesloten


Copyright © All Rights Reserved