BEAUTY SPECIALIST

WIE IK BEN

Pmu vakspecialist &

Brow 'Guru'

'Niets is fijner dan wanneer iemand door jouw toedoen tevreden is met zijn of haar looks... Dat maakt dat ik zo van mijn vak houd!'


Mijn naam is Bianca van den Hout. Happily married en trotse moeder van 4 geweldige kids. Om te komen waar ik nu sta heb ik in m'n turbulente leven, mag ik wel zeggen, jarenlang keihard gewerkt.


Een lange weg heb ik afgelegd wat betreft banen wat mij uiteindelijk bracht waar ik hoor te zijn. Met veel passie heb ik voorheen jaren in de B2B sales gezeten. Ik vond het een geweldige uitdaging om met verschillende ondernemers in allerlei verschillende branches te babbelen en zaken te doen. Iedere dag was opnieuw spannend. Mensen zijn ontzettend inspirerend wanneer ze enthousiast vertellen over een passie en wat een drijfveer voor hen is.


Ergens ben ik gaan nadenken waar ik goed in ben en wat voor mij die rode draad is in mijn leven. Iets wat ik zonder het te beseffen al lang wist... Creativiteit, kunst en vooral de mooie dingen in het leven zien. 


Ik besloot het roer om te gooien en datgeen te gaan doen waarvoor ik in de wieg ben gelegd. Zo ben ik de salon gestart en begonnen met manicures. Dit bleek snel een succes en ik ontwikkelde verder in de beautybranche.  Mijn creativiteit heeft zich nooit beperkt tot één kwaliteit dus ik besloot vrij snel een cursus als wimperstyliste en een intensieve opleiding voor permanente make up te volgen bij opleidingsinstituut 'SkinQuip' bij Anoush Vrooman. Inmiddels ben ik zoals dat wordt genoemd uitgegroeid tot een ware 'beauty guru'. Nu bezit ik de kennis, het specialisme en de ervaring om mijn vak professioneel en vakkundig uit te oefenen. Met passie, liefde en betrokkenheid benadruk ik dagelijks de schoonheid die iedere vrouw van nature bezit!' En dat is precies hetgeen wat ik moet doen!


'Dat heerlijke gevoel wanneer een klant met een grote glimlach de salon verlaat, jah, dan besef ik steeds opnieuw dat ik de juiste beslissing heb genomen om te doen wat ik doe...' 

behind-the-scenes-1-min
behind-the-scenes-min
behind-the-scenes-2-min

Openingstijden

Ma t/m vrij  8.45u - 18u

Za             10u - 15u

Zo             gesloten


Copyright © All Rights Reserved