BROWSTYLING, WAXING SHAPING & TINTING

VOOR MANICURES & WIMPERS WORDT U DOORGELINKED NAAR ALL4NAILS.NL

Brow Lamination Waxing, Shaping & Tinting  €65,00

Wil je wekenlang volle wenkbrauwen met een strakke of een wildere fluffy browlook? Dan is een browlamination of browlift de behandeling die jij zoekt. De behandeling is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of eigenwijze wenkbrauwhaartjes en is een perfect alternatief voor permanente make up. Met een lotion formule worden de haartjes in een upgoing positie gebracht. De brows worden gewaxed, geshaped, gestyled en geverfd voor een intens mooi resultaat. Je hebt 6 tot 9 weken plezier van de behandeling.

Brow Lamination Waxing & Shaping  €55,00

Wil je wekenlang volle wenkbrauwen met een strakke of een wildere fluffy browlook? Dan is een browlamination of browlift de behandeling die jij zoekt. De behandeling is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of eigenwijze wenkbrauwhaartjes en is een perfect alternatief voor permanente make up. Met een lotion formule worden de haartjes in een upgoing positie gebracht. De brows worden gewaxed, geshaped en gestyled met als resultaat prachtige volle wenkies. Je hebt 6 tot 9 weken plezier van de behandeling.

Henna Browstyling, Waxing, Shaping & Tinting  €32,50

Er wordt een voortekening gemaakt van de wenkbrauwen, waarbij de brows worden uitgemeten naar de vorm van jouw gezicht. Ze worden gewaxed, geshaped en krijgen een mooie tint met henna die perfect past bij je haar en huidskleur. Met als extraatje make up voor super strakke wenkies...

Henna Tinting  €22,50

Heb jij van nature mooie volle wenkbrauwen en wil je ze wat donkerder, zodat jouw gezicht mooi tot haar recht komt. Dan is een henna tinting behandeling alles wat je nodig hebt. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en geverfd met henna voor net dat kleine detail and you are good to go girl!

Browstyling, Waxing & Shaping  €22,50

Ook voor dames met mooie wenkbrauwen die al de juiste kleur hebben groeien er haartjes. Met de juiste tools om te waxen & shapen krijg je die strakke wowbrows waarvan je weken plezier hebt. Zelfs de kleinste donshaartjes zijn wekenlang niet te zien.          

Browstyling, Waxing & Shaping + Full Face Waxing  €45,00

Heb jij last van overmatige haargroei op meerdere plaatsen in het gezicht, geen probleem, lets wax it all... We nemen gelijk je wenkies mee zodat je heerlijk kunt shinen

Bovenlip & mondhoeken/ Kin/ Slapen/ Wangen/ Kaaklijn & wenkbrauwen 

Face Waxing/ Gezichtsdeel  €9,50

Voor een frisse look kun je overmatige haargroei en/of donshaartjes laten verwijderen. Let's get rid of them!  

Bovenlip & mondhoeken/ Kin/ Slapen/ Wangen/ Kaaklijn     

'Uniq browstyle & shape

            f0r your uniq face...'

Net als bij een cosmetische behandeling worden je wenkies gemeten en voorgetekend naar de vorm en structuur van jouw gezicht. Ze worden gewaxed, gestyled en geverfd met henna. Hierdoor worden ze een paar tinten donkerder. De henna kleurt de huid prachtig mee. Dit blijft 1 tot 2 weken zichtbaar en de haartjes blijven tot wel 10 weken mooi op kleur.

Patch test

Ben jij allergie gevoelig of wil jij er zeker van zijn dat je geen allergische reactie krijgt op henna. Dan kun je een patch test laten doen. Zorg wel dat je dit minimaal 2 dagen voor je daadwerkelijke afspraak doet. De wenkbrauwen kunnen geverfd en gestyled worden met gewone verf, mocht je inderdaad een allergie voor henna hebben.

Brow henna tinten

Er zijn verschillende tinten henna van zeer licht- asblond, soft brown, nut brown, chocolat- tot dark brown tinten. Er is voor iedere huidskleur en haar een passende tint. Het is van belang te weten dat henna intens kan kleuren, intenser dan bv pmu. Zelfs wanneer een lichte tint wordt gebruikt tijdens de behandeling. Wil je een natuurlijk resultaat dan is gewone verf een mooi alternatief.

quarantinemakeup-covid19-corona-griepvirus-henna-wenkbrauwenverven-hennatintig-brows-browstyling-artincpmu-safepigments-swisscolorpmu-pmuartist-cosmeticbrows-tattoo-rotterdam-hellevoetsluis-brielle-spijkenisse-facetattoo-tattoobob-evelinedoolaards-doolaardsbeauty-dermagraphics-browbar-browstyle-diy-browtycoon

Openingstijden

Ma t/m vrij  8.45u - 18u

Za             10u - 15u

Zo             gesloten


Copyright © All Rights Reserved