BEAUTY ADVIES

De verschillen tussen een Henna en een Pmu behandeling

Behalve dat een pmu wenkbrauwen 'semi' permanent is en een henna behandeling een aantal weken zijn er verschillen die handig zijn om te weten. Wanneer een beslissing om een pmu behandeling wel of niet te doen wordt gebaseerd op het resultaat van een henna behandeling kan dit een vertekend beeld geven. Henna is een product waarmee de haartjes van de wenkbrauwen geverfd worden en henna verft de huid mee. Gaatjes in de brows worden opgevuld en onzichtbaar met als resultaat een mooie volle wenkbrauw.


Hier zit een maar aan... Wanneer je b.v. de staart van je wenkbrauw(en) mist is er een kans dat er een kleurverschil te zien is waar wel en waar geen haartjes zitten. En dat is jammer. Henna pakt niet op ieder huidtype even ‘sterk‘ en op weer een ander huidtype juist heel goed. Met permanente make up worden verschillende technieken gebruikt En zijn er geen kleurverschillen.


Nog een ander verschil is dat henna zorgt voor een look zoals wanneer je wenkbrauwen met brow make up zijn opgemaakt. Een make up look dus! Dat doet permanente make up met de pigmenten van Swiss color niet. Permanente make up heeft een natuurlijk uiterlijk nadat de huid is genezen. Dat duurt vanaf de behandeling ongeveer 6 weken. De pigment kleur kan exact aangepast worden op uw wensen. U bepaald of u een natuurlijk resultaat wenst  of de make up look. Met pmu technieken en de pigment keuze zijn deze aanpassingen mogelijk. 


Om duidelijkheid te geven, henna is een prachtig product en voor dames met te lichte wenkbrauw haartjes, of kleinere gaatjes een ideale oplossing voor mooie brows. Plus niet iedereen wil permanente make up!


Maar heeft u de wens maar houdt twijfel u tegen, dan is een gratis Pmu Intake behandeling een uitkomst. Tijdens de intake krijgt u duidelijke uitleg en advies op maat. Uw vragen worden beantwoord en er wordt een voortekening gemaakt van uw wenkbrauwen. Hierdoor krijgt u meer inzicht en kunt u uw besluit maken met een eerlijk en goed beeld wat permanente make up voor u kan betekenen.

ADVIES

Gratis Pmu Intake

Er zijn veel dames die graag permanente make up willen, maar toch die twijfel blijven houden. Er steken allerlei vragen de kop op zoals, ‘Wil ik het wel echt, want het is zo definitief?’ ‘Is het pijnlijk?’ ‘Bij welke pmu specialist zit ik goed?’ ‘Ik zou zo graag willen weten hoe het me zal staan, voordat het er op zit!’ En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze twijfel kan jaren duren en dan nog is de stap niet gezet. Voor deze dames is een alternatief om b.v. eerst voor de henna browstyling behandeling te kiezen. Dan zie je vooraf hoe pmu zou kunnen zijn. Alleen geld dit niet in alle gevallen...

Openingstijden

Ma t/m vrij  8.45u - 18u

Za             10u - 15u

Zo             gesloten


Copyright © All Rights Reserved